skip to Main Content

Noort in een KLM vliegtuig

Een aantal weken geleden kwam luchtvaartmaatschappij KLM wel heel opvallend in het nieuws. Via het alternatieve boekingssysteem AirBnB boden zij een overnachting aan in één van hun vliegtuigen. Niet zomaar een verblijf tussen de passagiersstoelen, nee, een overnachting in een volledig ingerichte woonruimte, voorzien van alle gemakken die u in een doorsnee woning zou verwachten. Ook Noort Interieur maakte deel uit van deze unieke belevenis, door de inrichting in het vliegtuig te verzorgen.

Winactie via KLM

De overnachting vond plaats in een buiten gebruik gestelde Boeing MD-11 en was niet zomaar te boeken. Geïnteresseerden konden meedoen aan een winactie, waarbij zij moesten aangeven waarom en met wie ze de nacht in het vliegtuig door wilden brengen. De drie gelukkige winnaars logeerden ieder één nachtje, op 28, 29 en 30 november, in het bijzondere appartement.

AirBnB

Het boekingssysteem van AirBnB biedt normaal gesproken particulieren de mogelijkheid hun privé-accommodaties te verhuren aan andere particulieren. Het bedrijf is opgericht in 2008 en omvat inmiddels meer dan 500.000 accommodaties in ruim 33.000 steden wereldwijd. De overnachting in een vliegtuig van KLM is uiteraard uitzonderlijk en zal waarschijnlijk niet snel herhaald worden.

Noort Interieur in een MD-11

Noort heeft veel mooie interieurs mogen verzorgen, dat van de MD-11 is er één om nooit te vergeten. Het vliegtuig appartement beschikte over een oppervlakte van 366 m2, 116 ramen, een grote woonkamer, 2 slaapkamers, 8 badkamers, 2 keukens en een uitzicht op de vliegtuigen van Schiphol. In zowel de woonkamer als de slaapkamers zijn meubels uit de collectie van Noort Interieur gebruikt. Het resultaat was een stijlvol interieur die qua uitstraling niet onderdeed aan een moderne loft. De overnachting in het KLM vliegtuig is niet meer te winnen, u kunt echter nog wel alle foto’s en de advertentie op AirBnB bekijken.

141219_klm-airbnb_750x400.jpg

Back To Top