Skip to main content

Bij Nilson Beds werken ze al ruim 10 jaar vol passie aan het ontwerpen, produceren en leveren van fantastische bedden. De bedden van Nilson Beds zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bieden u de optie om uw eigen slaapcomfort te creëren.

Natuurlijke materialen voor een goede nachtrust

De kwaliteit van uw nachtrust en slaapcomfort is bepalend voor een gezonde en energieke dag. Daarom maakt Nilson Beds gebruik van een aantal natuurlijke materialen bij het produceren van de bedden, namelijk: wol, katoen en paardenhaar. Ze dragen bij aan het aangename slaapcomfort van Nilson Beds. Door het gebruik van deze materialen zijn de bedden van Nilson Beds van nature luchtig, droog en antiallergisch. De natuurlijke ingrediënten zijn onovertroffen en zijn daarom in de natuur getest. Hieruit blijkt dat Nilson Beds de beste vocht- en klimaatregelaars zijn en bijdragen aan een goede nachtrust.

Nauwkeurige afwerking, duurzaamheid en vakmanschap

Alle bedden van Nilson Beds worden met veel zorg gemaakt en opgebouwd door een echte vakman. De vakmannen van Nilson Beds hebben jaren ervaring en gaan nauwkeurig te werk. Ze combineren de natuurlijke materialen en maken hiervan een eindproduct, wat bestaat uit een massief houten frame, hoge pocketveren en stoffen voor de bekleding van het bed.

Een echt Nederlands product

De bedden van Nilson Beds zijn echte Nederlandse producten. Niet alleen werken er vakmannen uit Nederland aandachtig aan ieder design, ook worden alle bedden in Nederland met de hand opgebouwd. Zo zijn alle bedden uniek en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Uw bed geheel op maat gemaakt

Alle bedden worden volledig op maat gemaakt. In samenwerking met Nilson Beds worden uw wensen besproken. Van de hoofdborden tot accessoires, meubelen en zelfs bedlinnen. Op basis hiervan creëert Nilson Beds een design, zelfs voor speciale afmetingen of bij uitzonderlijke wensen. Dit is geen probleem voor de topontwerpers van Nilson Beds.

Nilson Beds bij NOORT interieur

Maak een afspraak in onze showroom, zodat u samen met een van onze interieurontwerpers uw wensen voor uw bed kunt bespreken om deze uiteindelijk te laten realiseren met de werkwijze van Nilson Beds.

× Heb je een vraag?