Skip to main content

Wanneer wij onze klanten in de sfeervolle showroom meenemen langs onze uitgebreide collectie designmeubelen, horen wij juist deze maanden geweldige vakantieplannen langskomen. De een geniet in een heerlijk hotel aan de Spaanse kust, de ander snuift de Franse cultuur op en slaapt in een authentieke Chambre D’hôte. Heeft u zelf nog geen plannen? Team NOORT interieur heeft vijf design hotels uitgezocht, waarin u zeker ook een nachtje wilt slapen.    

Hotel Fresh – Athene, Griekenland

In slechts acht maanden is Hotel Fresh omgebouwd in een moderne stijl, waarbij designelementen van de jaren ’70 centraal staan. Het hotel ligt dichtbij de Akropolis en biedt gasten een moderne en frisse esthetische ervaring. De eigentijdse smaak van de meubels geeft een stedelijk gevoel. Voor de lounge zijn er iconische stukken uit de Minotti collectie gebruikt, gevuld met een sterke persoonlijkheid.

Clarion Hotel Arlanda Airport – Stockholm, Zweden

Het nieuwe Clarion Arland Airport Hotel is een modern en functioneel hotel dat is ontworpen aan de hand van de behoeften en stijlsmaken van de internationale klantenkring. Een verdieping die u echt niet mag missen, is de 12e verdieping ‘Kitchen & Table’ restaurant, waarbij er in het interieur is gekozen voor de Flavin stoelen van ontwerper Rodolfo Dordoni.

D–Hotel Maris – Marmaris, Turkije

Op zoek naar een bekende toeristische bestemming aan de kust van Turkije? Dan is is D-Hotel Maris echt iets voor u. Het moderne en luxe resort is omgeven door een prachtige natuur. Het interieur van D-Hotel Maris is gerealiseerd door Hasan Mingu, die voor veel meubelcollecties van Minotti heeft gekozen. In sommige kamers, suites en de club lounge vindt u onder andere de Tatlin-Softbed, Donovan bank, Jensen, Coley en Warhol fauteuils terug.

Mandala Hotel – Berlijn, Duitsland

De “Top of the Town” suite in het Mandala Hotel in Berlijn heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter die voorzien is van diverse designmeubelen van Minotti, waaronder de Kline-sofa, het Hockney Chaiselongue, de Starr tafels, de Calder tafel en nog vele andere meubelen die niet te missen zijn. Hierdoor ademt de suite rust en ruimte uit.

Zhero Hotel Kappl – Ischgl Tirol, Oostenrijk

Wanneer u dé sneeuwregio van Oostenrijk bezoekt, Tirol, komt u Hotel Zhero gegarandeerd tegen. Jens Liebhauser heeft zijn passie voor mode en design meegenomen bij de oprichting van dit prestigieuze hotel in het beroemde skigebied Ischgl Kappl. Het interieur van Hotel Zhero is een combinatie van moderne design en traditionele elementen. Er zijn diverse kamers, suites en appartementen beschikbaar, die zijn ingericht met designmeubelen van Minotti. Zo beschikken de “Penthouses Suites” over Van Dyck tafels en Twombly stoelen, de Powell bank, met Prince fauteuills, Riley tafels en Warren bijzettafels. De slaapkamer is ingericht met de Powell Bed, Clyfford console en de York stoel.

Voorproeven bij NOORT interieur

In deze design hotels wilt u toch ook een nachtje doorbrengen? Kom alvast voorproeven bij NOORT interieur en bezoek de Minotti Concept Store in Noordwijk. Beleef het merk Minotti optimaal en ontdek de allernieuwste collectie. Mocht u naar een van de bovenstaande hotels gaan, laat u ons dan wel weten wat uw ervaringen zijn? Wij zijn benieuwd!

× Heb je een vraag?