skip to Main Content

De finishing touch: interieurverlichting

Of het nu gaat om een eetkamer, woonkamer of werkkamer… elke ruimte vertelt een eigen verhaal. Een interieur is persoonlijk en de inrichting hiervan begint met het totaalbeeld van uw wensen en behoeften, waarin designmeubelen perfect tot hun recht komen. Naast de samenstelling van kleuren, het interieurontwerp en de designmeubelen, is licht een belangrijke sfeerbepaler. Komt uw interieur in de avonden ook prachtig tot zijn recht met de juiste verlichting?

Lichtplan interieurverlichting

Bij NOORT interieur hebben wij een grote collectie hanglampen, vloer- en tafellampen, uitgevoerd in materialen zoals glas, metaal, keramiek en kunststof. Onze toonaangevende merken voor het verlichtingsassortiment, bieden een breed scala aan mogelijkheden. En daar komen steeds meer nieuwe modellen bij. Bent u bijvoorbeeld al bekend met de LED-spots Médard van Modular?

LED-spot Médard

In de door NOORT interieur ingerichte modelloft in de Meelfabriek in Leiden is gebruikgemaakt van prachtige verlichting van Modular. Bij het project is de LED-spot Médard gebruikt op een track, zodat de LED-spots eenvoudig verplaatst kunnen worden. De LED-spots Médard zijn leverbaar in het zwart of wit. Daarnaast is er een variant om direct tegen het plafond te monteren of juist verkrijgbaar als vloerspot.

Brokis collectie

Brokis staat bekend om de creatie van eigentijdse en handgemaakte lampen. KNOT is de nieuwe collectie van Brokis. Het is een verzameling van hangende lampen waarbij de twee belangrijkste materialen worden gecombineerd. Hierbij zorgen de natuurlijke uitstraling door het touw en de moderne uitstraling door het transparante glas voor het juiste contrast. De hanglampen zijn leverbaar in diverse vormen waarbij er sprake is van een LED-lichtbron.

NOORT interieur

Bent u benieuwd wat NOORT interieur voor uw interieurverlichting kan betekenen? Maak een afspraak met een van onze interieurontwerpers. Samen kijken wij naar uw wensen en behoeften en maken wij een lichtplan dat hierbij aansluit.

Back To Top