skip to Main Content

Genomineerd voor de Sterkste Schakel

Nog nagenietend van het behalen van de tweede plek als ‘Beste Woonwinkel van Nederland’, zijn we nu in de race voor een nieuwe titel: ‘De Sterkste Schakel van de regio Rijnland’. Een verkiezing die de service en klantgerichtheid van ondernemingen in de regio Rijnland centraal zet. Halen we dit keer de eerste plek?

Kwaliteit en uitstaling

‘Een goede service verlenen vereist niet alleen de juiste beroepshouding, maar ook de juiste vaardigheden’. Dat is de visie van ‘De Sterkste Schakel’. Bij Noort Interieur proberen we niet alleen onderscheidend te zijn in aanbod en beleving, we begeleiden en adviseren de klant van A tot Z. Een interieur is persoonlijk en daardoor is klantgerichtheid niet een onderdeel, maar een visie in onze bedrijfsvoering.

De Sterkste Schakel verkiezing

Het is de 12e keer dat de zoektocht naar Rijnlands meest klantgerichte onderneming wordt gehouden. De verkiezing wekt bekendheid voor de positieve Rijnlandse economie en is voor ondernemingen een prestigieuze prijs als beloning op hun klantgerichte ondernemerschap. Naast de prijs voor Sterkste Schakel worden er ook per sector prijzen uitgereikt.

Op 20 maart 2015 vindt in het Grand Hotel Huis ter Duin de Grande Finale plaats Benieuwd of wij een prijs in de wacht slepen? Volg ons op Facebook.

Back To Top