skip to Main Content

Geurkaarsen van ONNO

Geur is persoonlijk en zorgt voor de sfeer en gevoel in het interieur. Geurkaarsen zijn daarom niet meer weg te denken uit de woonkamer, keuken en op het terras. Bent u al bekend met ONNO? Exclusieve sfeervolle kaarsen met een prachtig staaltje vakmanschap. Zelfs Christiano Ronaldo leest zijn boek onder het genot van een heerlijk kopje thee en de geur van een ONNO-kaars.

Geuren zijn een passie

De geurkaarsen van ONNO zijn werkelijk het neusje van de zalm. “Geuren zijn als het ware een passie voor mij”, vertelt Ilse Vandeputte. “De voorbije twintig jaar heb ik diverse geuren opgespaard. Het is in december 2014, tijdens een reis in Tanzania, dat ik met de steun van mijn echtgenoot daadwerkelijk heb besloten om er ook iets mee te doen en mijn eigen lijn te creëren. Ik voelde onmiddellijk een sterke liefde voor het land, de prachtige natuur, de rijke kleuren en de intense geuren. Zo ontstond het gevoel, het verlangen om deze beleving mee naar huis te nemen en te delen met zoveel mogelijk mensen.” Wist u dat de naam van de geurkaarsen ‘ONNO’ de voornaam van een Tanzaniaans geadopteerd jongetje is?

Unieke creaties

Het assortiment van ONNO bestaat uit verschillende soorten glazen houders in diverse groottes en geuren. De glashouders zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd en secuur geslepen. Ze zijn een kunstobject op zich, want door het handwerk zijn ze allemaal uniek. Het handgeslepen glas in combinatie met de unieke geuren zorgen voor een bijzondere sfeer en look. Alleen de beste minerale was en katoenen wieken komen in aanmerking voor de vervaardiging van de kaarsen. De subtiele geuren – die telkens een exotische naam meekregen – werden door Ilse samen met een parfumeur uit Grasse gedurende twintig jaar verzameld, een echt levenswerk.

Verkrijgbaar bij NOORT interieur

De ONNO-collectie is ondertussen wereldwijd beschikbaar, telkens in zeer exclusieve verkooppunten. Zo werd ONNO ook door M.A. Minotti opgemerkt en kreeg ONNO de vraag om samen te werken voor de Minotti-stand op het Salone del Mobili in Milaan. Intussen staan de ONNO-kaarsen in de nieuwe Minotti-catalogus die een wereldwijde verspreiding geniet. Ook bij NOORT interieur zijn de geurkaarsen van ONNO verkrijgbaar.

Exclusieve merken: Minotti en ONNO

Dat deze exclusieve samenstelling van de merken Minotti en ONNO in de smaak valt, bewijst Christiano Ronaldo met een foto op zijn Facebookpagina. De geurkaars van ONNO past helemaal bij de moderne bijzettafel van Minotti. Ziet u zichzelf zo ook genieten van een heerlijk boek en kopje thee? Kom langs bij NOORT interieur!

Back To Top