skip to Main Content

Haal de winter in huis

Langzaamaan komen we steeds dichter bij de koude wintermaanden. De kachel of openhaard kan weer heerlijk branden, zodat we de koude temperaturen de baas blijven. Vooral in deze maanden bent u veel binnen en geniet u van de sfeer in huis. Is uw interieur al klaar voor de winter?

Kleur de wanden

Natuurlijk wordt een deel van de sfeer bepaald door het kleurgebruik. Wilt u een warm interieur of gaat u liever voor modern? Uw wensen bepalen de kleur. Het is belangrijk dat deze kleuren consistent in het interieur worden gebruikt. Voordat de kleur bij de accessoires naar voren komt, is het handig om de kleuren van de wanden te bepalen. Dit doet direct iets met het karakter van uw ruimte. Populaire winterkleuren zijn natuurlijk: taupe, grijs, beige, zand, ecru en bruin. Of durft u voor antraciet of zwart te gaan?

_Wintersfeer_NoortInterieur_6

Wintersfeer Noort Interieur

Passend interieur

Na de eerste stap is het van belang te kijken naar de meubels die u in het interieur wilt toepassen. Gaat u voor klassiek of juist traditioneel? Opvallende of bescheiden meubels? Er zijn vele mogelijkheden en dus veel keus. Blijf vooral bij uw gevoel. Wilt u in uw woonkeuken heerlijk genieten van het gezin terwijl u het diner klaarmaakt? In de woonkamer genieten van de beste hits? Of juist een hoekje creëren waarin u eindelijk uw favoriete boeken kunt lezen? Kijk bij welke sfeer en stijl u zich prettig voelt.

_Wintersfeer_NoortInterieur_7

_Wintersfeer_NoortInterieur_2

Warme accessoires

Om de puntjes op de “i” te zetten worden er accessoires toegevoegd. Accessoires versterken de sfeer die u wilt creëren. Zorg dat alles bij elkaar aansluit, al is het natuurlijk altijd mogelijk om diverse stijlen met elkaar te combineren. Dit kan voor een verrassend effect zorgen. Maak in de winter vooral gebruik van warme materialen. Schapenvachten, gebreide dekens of plaids, zachte kussens en meubels van natuurlijke materialen zoals hout. En vergeet vooral geen kaarsen aan te steken!

_Wintersfeer_NoortInterieur_3

_Wintersfeer_NoortInterieur_5

Interieurontwerp Noort Interieur

De interieurontwerpers van Noort Interieur helpen u graag verder. Wij bespreken graag uw wensen, zodat u ook in de winter optimaal kunt genieten van uw interieur. U bent altijd welkom in onze showroom. Maak direct een afspraak.

Back To Top