skip to Main Content

Het Italiaanse interieur neemt de leiding

Je kunt er niet meer omheen, het Italiaanse interieur is booming! 2017 wordt het jaar van de Italianen in interieurland. Hoe u dit kunt toepassen in uw interieur leest en ziet u hieronder!

Ruimtelijk, stijlvol en modern interieur

Het Italiaanse interieur staat bekend om zijn ruimtelijke inrichting met veel licht. Het brengt de trends van het heden in contact met het verleden en heeft tegelijkertijd een moderne uitstraling. De meubelen zijn stijlvol, verfijnd maar ook creatief. Werp eens een blik op de volgende twee social media accounts en laat uw creativiteit de vrije loop!

Minotti, als het gaat om de nieuwste trends

Laat u inspireren door de nieuwste Italiaanse trends. Het instagram account: Italian fine living staat er om bekend om te spelen met hout in het interieur. Volg het account om up-to-date te blijven! De warme kleuren van de wanden geven een prachtig contrast met de moderne Minotti Hamilton bank. Deze Minotti bank is een bijzonder mooie eyecatcher in de kamer.

Minotti Hamilton bank
Minotti Hamilton bank

Maak uw interieur naar wens met het merk Flexform

Het Arch inspiration is een groot instagram account dat voor het Italiaanse design gevallen is. Flexform is terug te zien op het account. De meubels van Flexform brengen kalmte en tegelijkertijd sfeer aan in ieder interieur. De neutrale ivoor- en zandkleuren zorgen voor een ruimtelijk beeld. Flexform staat bekend om de hoge kwaliteit en past in ieder interieur.

Flexform Groundpiece bank
Flexform Groundpiece bank

Liefde voor Italiaanse design meubels

Heeft u net als Noort interieur een liefde voor Italiaans design? Of bent u nieuwsgierig geworden naar de meubels die in onze showroom in Noordwijk kunt vinden? U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen. Naast Minotti en Flexform vindt u ook merken als Porro, Living Divani en B&B Italia in de showroom.

Back To Top