skip to Main Content

Het Italiaanse merk Rimadesio

Het Italiaanse merk Rimadesio ontwerpt, ontwikkelt en produceert geavanceerde glasscheidingssystemen voor woon- en bedrijfsruimtes. Deuren, schuivende panelen, rekken, inloopkasten en een verzameling van complementair meubilair. Het aanbod neemt voortdurend toe in omvang en kenmerkt zich door een tijdloos design.

Innovatief en functioneel

Rimadesio staat al sinds 1956 voor toonaangevende designmeubelen met pure uitvoeringen in glas en andere duurzame, ecologische materialen. ‘Innovatie’, ‘functionaliteit’ en ‘hoogwaardige kwaliteit’ zijn begrippen waar het Italiaanse high-end merk veel waarde aan hecht. Het design is vooruitstrevend en steeds vernieuwend. De producten hebben alles wat modern vormgegeven producten in huis moeten hebben: minimalistisch, stijlvol, ergonomisch en functioneel voor elke moderne leefruimte.

Noort Interieur Rimadesio

Rimadesio biedt maatwerk

Bij NOORT interieur vindt u een veelzijdige collectie van Rimadesio, vervaardigd uit hoogwaardige materialen met een strak en luxueus design. Het merendeel van de collectie is maatwerk. Van design glazen binnendeuren tot aan inloopkasten op maat: Rimadeso biedt een totaaloplossing. De gehele collectie bestaat uit:

  • Binnendeuren
  • Taatsdeuren
  • Pocket schuifdeuren
  • Schuifdeuren
  • Inloopkasten
  • Wandmeubelen
  • Complementair meubilair

Noort Interieur Rimadesio

Technologische perfectie

Samen met architect Giuseppe Bavuso heeft Rimadesio een hoogwaardige collectie schuifdeuren en binnendeuren ontwikkeld. Deze deuren onderscheiden zich door een strak design en uiterst verfijnde technologische perfectie. Door de hoge mate van technische knowhow gaat Rimadesio perfect samen met de recente ontwikkelingen van de moderne architectuur. Het Italiaanse merk voldoet aan de strengste Europese normen waardoor kwaliteit is gegarandeerd!

Noort Interieur Rimadesio

Kom langs en bezoek de collectie van Rimadesio

Benieuwd wat Rimadesio voor uw interieur kan betekenen? De meubelen worden gepresenteerd in onze sfeervolle showroom in Noordwijk. U bent van harte welkom voor een passend interieuradvies. Onze eigen interieurstylisten begeleiden uw project van A tot Z om te komen tot uw droomhuis of droomkantoor.

Noort Interieur Rimadesio

Meer Italiaanse designmeubelen

NOORT interieur presenteert ook de designmeubelmerken NotebornMinottiPorroPiure & B&B Italia in haar showroom. Laat u verrassen door de strak vormgegeven Italiaanse designmeubelen en ontdek wat deze kunnen doen voor uw interieur. Kom langs of maak direct een afspraak!

Back To Top