skip to Main Content
Minotti Collectie

Hierbij presenteren wij… de nieuwe Minotti collectie!

2018 is een bijzonder jaar voor Minotti. Minotti viert namelijk het 70ste jubileumjaar! Om dit jubileum te vieren lanceert Minotti de “2018 Collection. A tale of an infinite present”. Deze collectie is afgelopen maand in onze exclusieve Minotti Concept Store gepresenteerd en nu bij NOORT interieur verkrijgbaar.

“A tale of an infinite present.”

De naam van de jubileum collectie van Minotti staat voor de achterliggende gedachte van de inspiratie voor de collectie, het ontwerpproces en het uiteindelijke resultaat. Aan de collectie hebben veel verschillende creatieve designers gewerkt. Het is een multiculturele uitwisseling met verrassende nieuwe interpretaties van vooraanstaande ontwerpers van design en architectuur. Interieurontwerpers zoals de Japanse Nendo, de Braziliaan Marcio Kogan en de Fransman Christope Delcour hebben onder leiding van designer Rodolfo Dordoni de collectie vormgegeven.

Grote selectie aan producten

Omdat de 2018 collectie een jubileum collectie is, bestaat de collectie uit een grote selectie van verschillende meubelen. Van banken tot fauteuils en accessoires, maar ook stoelen, tafels, bijzettafels en kasten. Daarnaast zijn ook een aantal outdoor meubelen toegevoegd aan deze collectie. Het opvallendste meubelstuk uit de collectie is toch wel de “Alexander” bank. De bank bestaat uit verschillende elementen waardoor een breed scala aan designopties mogelijk is. De L-vormige configuratie is gekenmerkt door de perfecte geometrie tot lineaire interpretaties die kunnen evolueren naar sinusvormige profielen dankzij de originele Alexander “Drop” gebogen elementen, zoals de chaise-longue of de afgeronde hoekmodules.

Collectie Minotti bij NOORT interieur

De nieuwe jubileum collectie van Minotti is vanaf nu verkrijgbaar in onze exclusieve Minotti Concept Store in Noordwijk. Kom langs en doe inspiratie op voor uw nieuwe interieur. Mocht u behoefte hebben aan interieuradvies, maak dan een vrijblijvend een afspraak met een van onze interieurontwerpers.

Back To Top