skip to Main Content

Inspiratie Salone del Mobile in Milaan

Salone del Mobile was ook dit jaar weer een groot succes. Op deze designmeubelbeurs staan de pioniers van de Italiaanse interieurindustrie om hun nieuwe collecties voor het komende seizoen met trots aan alle bezoekers te tonen. Ook NOORT interieur nam een kijkje. Wij zijn weer helemaal op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en zitten vol inspiratie!

Nieuwe collectie Minotti

Naast dat alle nieuwe collecties op Salone del Mobile worden gepresenteerd, is ook ons bezoek aan de grootste designmeubelbeurs in Milaan het beginpunt van de nieuwe collecties die u de komende periode in onze showroom tegenkomt. Zo heeft Minotti een prachtige nieuwe collectie voor 2017, waar wij veel inspiratie uit halen. Neem bijvoorbeeld zitsysteem Lawrence. Een veelzijdige designbank waarbij u dynamische composities creëert door de combinatie van de verschillende onderdelen. Niet alleen de designbanken van Minotti zijn eyecatcher van deze collectie, ook op het gebied van optimaal slaapcomfort zorgt Minotti voor voldoende innovatie.

Porro: Geometric Romantic & Flower Power

Daarnaast heeft Porro ons tijdens Salone del Mobile geïnspireerd met functionele designmeubelen. Porro staat bekend om zijn elegante design en hoogwaardige kwaliteit. Elementen die ook in deze collectie naar voren komen. Uiteraard met de eenvoudige tekenen, geometrie en vormen.

Bekijk de video

De nieuwe collecties zijn vol enthousiasme en warmte door alle bezoekers ontvangen. Ook wij zitten vol inspiratie! Met trots presenteren wij de 2017 collectie van Minotti zoals gezien op de Salone del Mobile in Milaan. Via NOORT interieur is alles leverbaar en vanaf medio september is er ook een deel live in onze showroom te bewonderen.

Back To Top