skip to Main Content

InterClassics beurs

Deze maand zijn er diverse opstellingen uit onze collectie voor één weekje naar Maastricht geweest. Designmeubelen van de merken Minotti en Living Divani waren tijdelijk te bewonderen bij onze partners Assicuro en Topshops op de beurs InterClassics in het MECC. Ook de 24ste editie van de beurs was een groot succes. In totaal bezochten 26.648 kopers en liefhebbers de InterClassics.

Minotti NOORT interieur

Hét oldtimerevenement

De InterClassics is hét oldtimerevenement van de Benelux. Op ruim 35.000 m2 showen 300 exposanten de mooiste oldtimers. De thema’s van deze editie waren ‘Ferrari: 70 jaar perfectie in elke auto’ en ‘Facel Vega – grande routières van topklasse’. Benieuwd hoe de beurs vorig jaar is verlopen? Bekijk de onderstaande video.

Minotti: ‘Made in Italy’

In samenwerking met onze partners stonden er designmeubelen van NOORT interieur op de beurs. Een daarvan was Minotti. NOORT interieur heeft een exclusieve Minotti Concept Store in Noordwijk, waar het rijkdom van comfortabel wonen centraal staat. Van banken, vloerkleden en opbergmeubelen tot eetstoelen, salontafels en bijzettafels. De collecties van Minotti worden in de eigen fabriek in Medea geproduceerd, waarbij ‘Made in Italy’ het sleutelingrediënt is.

Minotti NOORT interieur

Minotti NOORT interieur

Designmeubelen van Living Divani

Perfecte, harmonieuze proporties en een gevoel van ingetogen luxe… kenmerken die terugkomen in de zitbanken, fauteuils, tafels, karpetten, buitenmeubelen en accessoires van Living Divani. Het dynamische en levendige designmerk staat onder andere bekend om de unieke stoffering. Weet u waardoor de designmeubelen van Living Divani echt opvallen? Door pure vakmanschap!

Kom langs bij NOORT interieur

De opstellingen van de InterClassics beurs zijn inmiddels weer terug in onze showroom in Noordwijk. Kom gerust langs in de showroom en ervaar de kwaliteit van de collecties van Minotti en Living Divani zelf. In de Minotti Concept Store en Living Divani store laten wij u optimaal met de merken kennismaken. Interesse? Maak een afspraak.

Back To Top