skip to Main Content

Interieur metamorfose authentieke boerderij

NOORT interieur heeft exclusief meubilair geleverd voor een authentieke boerderij met een modern interieur dat van alle nieuwe technieken en gemakken is voorzien. De woning is aan de binnenzijde geheel gemoderniseerd met behoud van de originele en authentieke elementen. Voorbeelden daarvan zijn de rustieke houten balken en de ramen met vakverdeling. Een moderne maar sfeervolle woning, waar het totaalplaatje helemaal van klopt. De woonboerderij is binnen vier maanden getransformeerd in het droomhuis van de huidige bewoners.

Interieurontwerp

LTD interieurstudio van Plamen van Dijk is het bedrijf dat verantwoordelijk was voor het fantastische interieur en de metamorfose van deze woning. Het eerste ontwerp was al bijna direct raak en door middel van een 3D-tekening kregen de bewoners een duidelijk beeld van hoe de woning er uit zou gaan zien. Ook wij nemen u graag mee door het fantastische huis door middel van de fotografie van Peter Baas fotografie.

interieurinrichting NOORT interieur

Inrichting keuken

Er zijn twee elementen die gelijk opvallen in deze keuken. De enorme op maat gemaakte kastenwand van zwart eiken en het enorme kookmeubel van maar liefst 8 meter lang met geïntegreerde eettafel / bar. In de grote kastenwand is ruimte voor alle benodigde keukenapparatuur. Het eiland met geïntegreerde bar geeft ruimte voor 6 mensen om aan te zitten. 

Een apart eetgedeelte

Ook is er nog een apart eetgedeelte in de woning te vinden. Opvallend is de robuuste eettafel die past bij de authentieke look van de oude balken. Daarnaast maken de twee grote lampen boven deze eettafel het plaatje compleet. Met behoud van authentieke elementen zijn er een paar mooie zichtassen gerealiseerd en tegelijkertijd meer daglicht naar binnen gehaald. De aardetinten zorgen voor een natuurlijke rust en balans. 

interieurinrichting NOORT interieur

Minotti en B&B Italia in de ruime woonkamer

De ruime woonkamer is een ontzettend sfeervolle ruimte geworden. Door een enorme vrijstaande haard te plaatsen, die dient als room-divider, zijn er meerdere zithoeken gecreëerd. De bovenkant van de haard ‘zweeft’ doordat deze aan het plafond is bevestigd. Het zwarte met leer beklede onderstuk geeft een mooi contrast als de haard aanstaat. De originele rustieke balken zijn behouden en op een natuurlijke manier in het zicht gelaten. De gietvloer zorgt voor een betonlook. In het interieur zijn veel gouden accessoires te vinden en ook exclusief meubilair, van onder andere Minotti en B&B Italia geleverd door NOORT  interieur. De stalen achterpui is geheel nieuw en zorgt mede voor het authentieke karakter van de woning.

 interieurinrichting NOORT interieur

interieurinrichting NOORT interieur

interieurinrichting NOORT interieur

interieurinrichting NOORT interieur

Benieuwd naar meer? 

Ook benieuwd naar de rest van de prachtige authentieke boerderij? Bekijk hier meer. Wij zijn trots op onze bijdrage aan deze interieurinrichting en metamorfose. Wilt u meer informatie over de merken die wij hebben geleverd? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. 

Bron: Obly.com

Back To Top