PERSOONLIJKHEID IN UW INTERIEUR

Uw persoonlijkheid vertalen wij naar uw interieur. U heeft specifieke wensen en behoeften, dat maakt uw interieurontwerp uniek. Wij leveren geen standaard ontwerp, want als je goed luistert gaat het ontwerp spreken. Het eindresultaat van een interieur wordt zowel bepaald door het ontwerp als de kwaliteit van de uitvoering en de gekozen producten en materialen. Ons eigenzinnige en ervaren team verrast u graag met een interieurontwerp op maat.

HET CREATIEVE PROCES

STAP VOOR STAP

Kennismaken

Wat zijn uw wensen en verwachtingen? Om welke ruimte gaat het? Gaan we van het bestaande huis de complete plattegrond aanpassen? Zijn we direct betrokken bij nieuwbouw? Gaat het om een sfeervolle make-over van een enkele ruimte? Wij starten als alle uitgangspunten helder zijn. Afhankelijk van het type opdracht brengen wij ook een bezoek op de locatie. Wij nemen de tijd voor u, daarom werken wij graag op afspraak. Deze eerste afspraak is natuurlijk vrijblijvend.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Ontwerp

Na uw akkoord en opdracht gaan wij aan de slag. U bent niet standaard, onze ontwerpen zijn niet standaard. Wij vertalen uw wensen naar een creatief ontwerp waarin onze wereld uw thuis wordt. Wij presenteren een interieurontwerp met een voorstel voor kleuren, materialen en producten. Het definitieve interieurontwerp ontstaat nadat we met u het voorstel hebben gefinetuned, zodat het optimaal aansluit.

Realisatie

Wij dragen zorg voor de productie, planning en plaatsing van de benodigde (maatwerk) meubelen. Samen met ons professionele netwerk van aannemers, stukadoors en schilders en specialisten in onder andere haarden, keukens, badkamers, vloeren en wandafwerking. Heeft u deze contacten zelf al? Dan werken wij daar natuurlijk ook graag mee samen.

BINNENKIJKEN BIJ ONZE PROJECTEN

Nieuwbouw villa

Nieuwbouw villa Rijnsburg NOORT interieur

Nieuwbouw villa

Authentieke boerderij NOORT interieur

Authentieke boerderij

Appartement Noordwijk

Penthouse

Azzurro NOORT interieur

Azzurro

Villa de Duinen NOORT interieur

Villa de Duinen

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag voor ons team? Of wilt u meer informatie over interieurontwerp?
Neem contact met ons op!