skip to Main Content

KIRK collectie Minotti

Minotti…. Een merk dat we in de designwereld vaak tegenkomen. ‘Made in Italy’ is en blijft het signatuur van Minotti. Traditie, technologie en vakmanschap staan centraal in de ontwikkeling van de hoogwaardige producten. Bent u al bekend met de collectie KIRK van Minotti? Een collectie verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren.

Designer Rodolfo Dordoni

Rodolfo Dordoni heeft de exclusieve collectie KIRK ontworpen. Dordoni is in 1954 geboren in Milaan. Hij ronde al snel zijn opleiding Architectuur af en werkte volop in de designsector. Dordoni maakt designs voor grote merken. Ook in de collectie van KIRK is de passie van deze designer nadrukkelijk aanwezig.

“Ik pak het proces van ontwerp en productie breed aan, inclusief de ontwikkeling van beeld- en productconcepten en productmarketing.” – Rodolfo Dordoni

Maak kennis met KIRK

De elegantie van KIRK is ontstaan door de samenstelling van prachtige materialen. Bij ieder design van KIRK wordt hout met metaal gecombineerd. De luxe tafelbladen maakt deze collectie uniek en toepasbaar in verschillende interieurs. Wij geven u graag een impressie van KIRK “Wood”, KIRK “Metal”, KIRK “Cross”, KIRK “Jut out Top” en KIRK “Nightstand”.

KIRK “Wood”

KIRK_Wood_Noort_Interieur

KIRK “Metal” 

KIRK_Metal_Noort_Interieur

KIRK “Cross”

KIRK_Cross_Noort_Interieur

KIRK “Jut out Top”

KIRK_JutOutTop_Noort_Interieur

KIRK “Nightstand” 

KIRK_NightStand_Noort_Interieur

Mogelijkheden KIRK

KIRK is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Op deze manier kunt u de collectie van KIRK op diverse manieren toepassen in uw interieur. Noort Interieur helpt u hier graag mee.

Showroom bij Noort Interieur

In de ambiance van onze sfeervolle showroom, nemen wij u mee langs onze collectie van Minotti. En in het bijzonder KIRK van Minotti. Beleef het merk optimaal en ontdek de allernieuwste Minotti collectie. Wanneer komt u langs? Maak een afspraak.

Back To Top