skip to Main Content

Maak kennis met Minotti

Bij Noort Interieur komt u binnen in een sfeervolle showroom met diverse collecties designmeubelen. Een daarvan is Minotti. De meubelen van Minotti zijn een must have in uw interieur. De filosofie en historie van Minotti maken het merk extra bijzonder. Bent u al bekend met de meubelen van Minotti?

Minotti: uniek en kwalitatief design

Minotti streeft naar kwalitatieve en unieke designs. De Italiaanse details zijn de succesfactoren van Minotti, internationaal en nationaal. Van het ontwerpen van nieuwe designs tot de uiteindelijke afwerking, alles processen vinden bij Minotti in huis plaats. Minotti creëert verschillende ruimtes waarin de wensen en behoeften van consumenten worden vertaald. Er wordt een perfecte combinatie gemaakt tussen traditioneel, modern, luxe, fashion en comfort. Met Minotti ademt uw interieur ‘luxe lifestyle’.

Minotti_1

Italiaanse details

In 1950 is Minotti opgericht door Alberto Minotti. Tradities en speciale technieken staan centraal bij het hele productieproces. Bij Minotti draait het niet om de productie van grote hoeveelheden meubelen, maar om de ambachtelijke afwerking. Onder andere de geschiedenis en expertise maken dit op hoog niveau mogelijk. Alle meubelen worden door handen met passie, creativiteit en ongekende skills gemaakt.

Minotti_4

Topsegment meubelen

Wist u dat de meubelen van Minotti tot het topsegment behoren? Alle meubelen stralen stijl, comfort en glamour uit. U kunt het merk herkennen aan het strakke design en de perfecte kwaliteit van alle materialen die zijn toegepast. Een eyecatcher in ieder interieur.

Minotti_5

Van Milaan naar Noordwijk

De nieuwste meubelen van Minotti komen rechtstreeks van woonbeurzen in Milaan naar Noordwijk. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de nieuwste designs en de laatste collectie.

Minotti_2

Het complete interieur

Noort Interieur heeft het complete assortiment van Minotti in de winkel. Van designbanken tot bedden, van salontafels tot opbergmeubelen en van karpetten en bijzettafels tot luxe accessoires. In onze showroom creëren wij een compleet beeld, zodat u weet wat u in huis haalt. Wilt u de sfeer van Minotti zelf beleven? U bent van harte welkom in onze showroom. Maak direct een afspraak.

Back To Top