MINOTTI BIJ NOORT INTERIEUR

Samen met Minotti presenteert NOORT Interieur de eerste exclusieve Minotti Concept Store van Nederland in Noordwijk. Kom binnen en ervaar de rijkdom van luxueus wonen. Benieuwd naar de Minotti Concept Store? Kom langs in Noordwijk of neem contact op.

Minotti bij NOORT interieur

MADE IN ITALY

‘Made in Italy’ is en blijft het sleutelingrediënt voor Minotti. Traditie, technologie en vakmanschap resulteren in hoogwaardige producten en zijn een ‘state of art’. Minotti staat vooral bekend vanwege zijn mooie duurzame designbanken die modulair aan te passen zijn. Aanvullend bestaat de collectie uit: vloerkleden, opbergmeubelen, salontafels, eetstoelen, bedden, bijzettafels en luxe accessoires.

Interieurontwerp is maatwerk

Wilt u graag interieuradvies? Onze interior designers luisteren naar uw wensen en helpen u graag met een ontwerp dat daarbij aansluit. We starten met een eerste schets van het totaalbeeld en maken op basis daarvan voor u een compleet interieurontwerp. Of het nu gaat om de inrichting van uw huis of om de complete begeleiding van uw verbouwing.

Kom langs in onze interieurontwerp-studio met showroom in Noordwijk, ons team staat voor u klaar.

MINOTTI COLLECTIE MET RODOLFO DORDONI

Minotti is in 1950 opgericht door Alberto Minotti. Tussen 1970 en 1980 is de leiding overgenomen door zijn zonen: Renato en Roberto. De zonen hebben het label verder ontwikkeld tot een merk van internationale allure. Sinds 1997 werkt Minotti samen met de bekende ontwerper Rodolfo Dordoni. Dordoni staat bekend om zijn stilistische karakteristiek en esthetische principes in zijn design. Dit draagt bij aan een perfecte balans tussen traditie, klasse, luxe en comfort.