skip to Main Content

Veelzijdige musthave: de Minotti Cesar bijzettafel

Soms zit stijl in iets kleins. Een eenvoudig klein accessoire dat multifunctioneel inzetbaar is. Iets dat ondanks simpelheid toch een echte eyecatcher is. Al deze elementen zitten in de nieuwe bijzettafel van Minotti: de Cesar. Ontworpen in 2004 en nog steeds een icoon.

Minotti Cesar: de design bijzettafel voor elk interieur

Cesar straalt stijl, comfort en glamour uit. De bijzettafel is te verkrijgen in twee verschillende vormen en maar liefst 14 verschillende kleuren. Cesar is 36 cm breed en 45 cm hoog. Minotti heeft een versie voor huis en tuin gemaakt. U kunt de bijzettafel als kruk gebruiken, maar natuurlijk ook als prachtig kunstobject in de ruimte. Multifunctioneel en passend in elke woon- of werkruimte.

Minotti Store

Noort Interieur heeft een showroom ingericht met meubilair van Minotti. Hierdoor krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden. De nieuwste producten komen rechtstreeks van de woonbeurzen in Milaan naar Noordwijk. De meubelen van Minotti behoren tot het topsegment en zijn te herkennen aan het strakke design en een perfecte kwaliteit. Spreekt deze stijl u aan? Kom dan een kijkje nemen in de showroom.

nieuwsbericht_minotti_cesar

Veertien iconische tafels van Minotti.

nieuwsbericht_minotti_cesar_buiten_balkon

Van Cesar is er ook een buitenvariant beschikbaar.

Back To Top