skip to Main Content

Modelloft in De Meelfabriek

NOORT interieur heeft de modelloft ingericht in De Meelfabriek in Leiden. Hierbij hebben we gebruikgemaakt van de merken Porro en Living Divani. Elegante chic en ingetogen luxe zijn kernwaarden van beide merken, welke prachtige versmelten met de industriële sfeer van De Meelfabriek.

Industriële sfeer

De bijzondere industriële atmosfeer, de imposante gebouwen en de locatie maken De Meelfabriek uniek. De Meelfabriek ligt tegen het historische centrum van Leiden. De Meelfabriek krijgt een hele andere functies en wordt omgebouwd tot gebouwen die net even anders zijn. Geen doorsnee appartementen, maar lofts. Geen grote warenhuizen, maar bijzondere winkels. Het plan voor de nieuwe Meelfabriek beslaat maar liefst circa 46.000m2 vloeroppervlakte. Oude industriële gebouwen worden nieuw leven ingeblazen. Tevens worden er nieuwe gebouwen toegevoegd.

Modelloft Meelfabriek Leiden NOORT interieur

Monumentale gebouwen

De Meelfabriek bestaat uit monumentale gebouwen. Gebouwen die we moeten respecteren en koesteren, waarmee we vooral ook iets moeten doen. Technisch en functioneel geschikt voor nieuwe gebruikers. NOORT interieur ging aan de slag met de interieurinrichting voor de modelloft binnen De Meelfabriek.

Modelloft Meelfabriek Leiden NOORT interieur

Boordevol inspiratie

Experts van NOORT interieur hebben de modelloft ingericht samen met interieurarchitect Bart Akkerhuis. Door de modelwoningen hebben geïnteresseerde kopers een goede voorstelling van de ruimtes en inrichting. Dit is belangrijk omdat de woningen in vrij in deelbaar zijn. Een, twee of drie slaapkamers, of juist een heel grote woonkamer. Het is allemaal mogelijk.

Modelloft Meelfabriek Leiden NOORT interieur

Bezoek de modelloft

Komt gerust langs voor een bezoek aan de modelloft in de Meelfabriek in Leiden. Bent u benieuwd naar ons complete assortiment? In Noordwijk hebben wij een sfeervolle showroom waar wij u meenemen langs onze uitgebreide collectie designmeubelen.

En wist u… dat er nog enkele woningen beschikbaar zijn? Kijk voor meer informatie op: www.demeelfabriek.nl.

Back To Top