skip to Main Content
Sadoru Bedden Porro NOORT Interieur

Nieuw: Sadoru bed van Porro

Een intieme afmeting en een compleet tuiglederen omslag karakteriseren het nieuwe Sadoru bed van PORRO, ontworpen door Oscar en Gabriele Buratti. Twee broers die oog voor detail hebben. Details die ook in het Sadoru bed zijn verwerkt. Wist u dat het bed binnenkort te zien én te proberen is bij NOORT interieur?

Voor elke slaapomgeving

Of u nu een ruime of compactere slaapkamer heeft, het Sadoru bed is hoog en stevig en heeft een niet al te diep hoofdbord. Hierdoor past Sadoru gemakkelijk in elke slaapomgeving. De dikte, de dubbele naad en het geraffineerde detail van het grote gebogen hoofdbord, dat als een envelop aan de zijkanten vouwt, omhult door een creatief ingenieus ontwerp.

Designers Oscar en Gabriele Buratti

Gabriele Buratti, architect en hoogleraar interieurontwerp, en architect Oscar Buratti hebben de architectuur- en designstudio Buratti Architetti opgericht. De architectuur- en designstudio van de twee broers hebben verschillende projecten. Van de architectuur van gebouwen en stedelijke gebieden tot het ontwerp van interieurs, meubels en producten. Bij alle projecten komen thema’s, locaties, merken, mensen, materialen en vakmanschap samen.

Porro, design en hoogwaardige kwaliteit

Porro staat bekend om zijn elegante en hoogwaardige kwaliteit. De messcherpe lijnen zorgen voor regelmaat in de vormen van de designmeubels. Naast de praktische vormgeving staat functionaliteit altijd voorop. Elementen die, samen met de tijdloze stijl, voor puur wooncomfort zorgen. Er is altijd samengewerkt met bekende en invloedrijke Italiaanse designers die hun stempel op de collecties hebben gedrukt.

Sadoru bij NOORT interieur

Binnenkort is het Sadoru bed van PORRO te zien én proberen bij NOORT interieur? Laat het ons telefonisch of via de e-mail weten en maak een afspraak. Wij vertellen u graag alle details over dit speciale Sadoru bed. Naast de designmeubels van PORRO, presenteren wij onder andere ook de designmeubelen van de merken Minotti, Living Divani, Flexform en B&B Italia in onze showroom.

Back To Top