skip to Main Content

Nieuwe catalogus Minotti

De nieuwste innovaties op het gebied van designmeubelen komen terug in de nieuwe collectie van Minotti. Een collectie die Rodolfo Dordoni heeft gecoördineerd en werd gelanceerd in de Salone del Mobile in Milaan. Dé meubelbeurs waar onze ontwerpers veel inspiratie op hebben gedaan.

Lawrence zitsysteem

Op Salone del Mobile werd onder andere het nieuwe Lawrance zitsysteem geïntroduceerd. Een zitsysteem waarbij een fantastische veelzijdigheid en dynamische sfeer centraal staan. Zitelementen uit de Jacques collectie, Colette fauteuils en aanvullende accessoires zorgen voor een mooi geheel.

Buitenmeubelen

Ook de buitenmeubelen van Minotti zijn compleet vernieuwd met de zitelementen van Florida, de bank van The Halley en de Colette fauteuils die speciaal voor het terras zijn gerealiseerd.

Minotti bij NOORT interieur

Natuurlijk hebben Minotti en onze andere merken nog meer prachtige design meubelen in de nieuwe collecties waar wij u graag mee verrassen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de collecties in onze showroom komen bekijken? Maak een afspraak, dan nemen wij u graag mee langs alle nieuwe collecties.

Back To Top