skip to Main Content

Nieuwe merken!

NOORT Interieur staat bekend om de sfeervolle showroom met een uitgebreide collectie designmeubelen. Om u te blijven verrassen en de showroom te blijven vernieuwen, hebben wij nieuwe merken aan onze collectie toegevoegd. Maak kennis met de merken OXO Lodge, Janua en Heijden Hume.

OXO Lodge

Het merk OXO Lodge is gebaseerd op natuurlijk design. Door vele wereldreizen heeft OXO Lodge geleerd dat de combinatie van architectuur, interieurdesign en locatie altijd het verschil maakt. OXO Lodge wordt geraakt door de duurzame vormgeving van hout waarvan wij en volgende generaties kunnen genieten. Hout inspireert. Het heeft een levende historie, geur, gevoel en een unieke vormgeving. Dé reden dat OXO Lodge producten produceert waarbij deze bijzondere kenmerken centraal staan. Van bartafels, eettafels en salontafel tot banken, krukken en decoratie.

OXO

Bekijk meer op: www.oxolodgecom

Janua

Janua maakt bijzondere tafels en zitmeubelen met een uniek ontwerp. Hierbij zijn creativiteit en vakmanschap van belang om de meubelen van hoge kwaliteit te kunnen produceren. De collectie van Janua is elegant en zeer functioneel. De tijdloze tafels, stoelen, kasten en opbergmeubelen worden ontworpen door zowel gerenommeerde ontwerpers als nieuwkomers, die samen met aandacht voor vorm, esthetiek en detail willen voldoen aan de hoge ontwerp-normen. Hoogwaardige producten gemaakt van exclusieve materialen, zoals: hout en leder.

Janua

Heijden Hume

De nieuwe collectie van Heijden Hume is een creatie van Kate Hume en ontwerper Frans van der Heijden. Een collectie die in Nederland is geproduceerd. Elk onderdeel van de collectie ademt luxe en moderniteit uit. Eerder is de collectie gepresenteerd, maar nu is het dan ook beschikbaar voor consumenten. Van tafels en lichten tot zitmeubelen. Met de collectie van Heijden Hume creëert u een unieke sfeer in uw woning.

Heijden Hume

Bekijk meer op: www.heijdenhumme.com

Verkrijgbaar bij NOORT Interieur

Ervaar de exclusieve eigenschappen van de nieuwe merken nu zelf in onze showroom. Maak direct een afspraak en kom langs!

Back To Top