skip to Main Content

Ontwerpen van A tot Z

Wist u dat Noort Interieur totale projecten van A tot Z kan verzorgen? Bij het ontwerp kijken onze ontwerpers naar de identiteit van het pand en uw wensen. Het is belangrijk dat de uitstraling hier naadloos bij aansluit. Om u te laten zien wat Noort Interieur voor u kan betekenen, laten wij u graag een van onze totaal verzorgde projecten zien.

Totaalproject Noort Interieur

Totale projectverzorging

Bij het project heeft Noort Interieur het interieurontwerp, lichtplan, kleurensamenstelling en materialen verzorgd. Hierbij behoort ook de keuze van het meubilair. Wanneer het totale plaatje klopt, ademt alles dezelfde sfeer uit.

Totaalproject_1

Totaalproject_2

Bouwbegeleiding

Naast de totale projectverzorging hebben wij tijdens de verbouwing ook de bouwbegeleiding verzorgd. Door het laten vervallen van een badkamer, is er een mooie ruimte gecreëerd. In deze ruimte heeft Noort Interieur een prachtige walk-in closet gerealiseerd.

Totaalproject_4

Totaalproject_6

Neem contact op

Heeft u een project waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken? Of komt u er even niet uit welke sfeer en inrichting het beste aan uw wensen en behoeften voldoen? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. Noort Interieur is uw specialist in design, kleur en totaalinrichting. Wij helpen u graag!

Totaalproject Noort Interieur

Back To Top