skip to Main Content

Prachtige collectie van Rimadesio

In de ambiance van onze sfeervolle showroom, nemen wij u mee langs onze uitgebreide collectie designmeubelen van diverse merken. Van de Minotti Concept Store tot de store-in-store van Porro en Living Divani. Bent u al bekend met het merk Rimadesio? Een prachtige collectie, uniek in Nederland en verkrijgbaar bij Noort Interieur.

Rimadesio Noort Interieur

Rimadesio

Het Italiaanse merk Rimadesio ontwerpt, ontwikkelt en produceert wandafscheidingen door middel van kamerhoge glazen schuifdeuren voor de woon- en projectmarkt. Deuren, schuivende panelen, rekken, inloopkasten en een verzameling van complementair meubilair. Een aanbod dat voortdurend toeneemt in omvang.

Rimadesio Noort Interieur

Rimadesio Noort Interieur

Tijdloos design

Alle meubelen binnen de collectie van Rimadesio hebben een tijdloos design. Rimadesio heeft alles in huis om de meubelen een moderne vormgeving mee te geven. Rimadesio staat voor minimalistisch, stijlvol, ergonomisch en functioneel en is in elke moderne leefruimte toe te passen.

Rimadesio Noort Interieur

Technologische perfectie

Naast het strakke design, mede ontworpen door architect Giuseppe Bavuso, past Rimadesio uiterst geraffineerde technologische perfectie toe. Hierdoor worden de designmeubelen ontworpen in de recente ontwikkelingen van de moderne architectuur. De kwaliteit en technologie van Rimadesio voldoet aan de strengste Europese normen. U heeft gegarandeerd jaren plezier van de collectie van Rimadesio!    

Rimadesio Noort Interieur

Rimadesio Noort Interieur

Maatwerk

Wilt u een unieke wandafscheiding met glazen schuifdeuren in uw ruimte? Of misschien een inloopkast om de slaapkamer helemaal af te maken? Het merendeel van de collectie van Rimadesio is maatwerk. Hierdoor zijn er altijd voldoende mogelijkheden om Rimadesio in uw interieur te integreren.

Rimadesio Noort Interieur

Rimadesio bij Noort Interieur

Rimadesio is uniek in Nederland en verkrijgbaar bij Noort Interieur. Kom naar onze showroom en beleef de prachtige collectie van Rimadesio zelf. U bent altijd welkom! Maak direct een afspraak.

Back To Top