skip to Main Content

Projectinrichting: interieur bepaalt identiteit

De uitstraling van uw pand bepaalt de identiteit van uw organisatie. De eerste indruk is allesbepalend. Noort Interieur is uw specialist voor design, kleur en totaalinrichting.

Bent u ook benieuwd naar de projectinrichting van Noort Interieur?

Iedereen voelt zich thuis

Het is belangrijk dat klanten en bezoekers zich op hun gemak voelen in hun pand. Daarnaast wilt u natuurlijk ook professionaliteit uitstralen. Deze aspecten staan centraal bij onze projectinrichters. U kunt het met een gerust hart aan hun overlaten.

Geen ruimte is hetzelfde en iedereen heeft een eigen smaak. Daarom vinden wij het heel belangrijk om uw wensen door te spreken. Onze projectinrichters vertalen uw wensen eerst in een moodboard. Iedereen heeft immers een eigen smaak en geen ruimte is hetzelfde. Hierna komt het totaalplan voor de inrichting en meubels aan bod.

Projectinrichting met designmeubelen

Noort Interieur werkt met veel merken met een hoge kwaliteit. Van de Italiaanse toppers MinottoPorro en Living Divani tot de Hollandse designer Piet Boon en Moooi.

Advies voor projectinrichting

Meerdere bedrijven hebben gekozen voor de projectinrichting van Noort Interieur. Wellicht kunnen wij ook iets voor u betekenen? Noort Interieur richt in en geeft advies voor:

  • Kantoormeubilair en ergonomische bureaustoelen
  • Akoestiek in kantoor, horeca en winkels
  • Projectinrichting op maat
  • Kleur- en materiaaladvies

Maak kennis

Laat u verrassen door ons enthousiaste team met ruime kennis van kantoormeubilair en projectinrichting. U ben meer dan welkom in onze showroom in Noordwijk. Natuurlijk kunnen wij ook langskomen. Maak direct een afspraak.

Noort Interieur
Noort Interieur
Noort Interieur
Noort Interieur

Back To Top