skip to Main Content

Salone del Mobile 2015 in Milaan

Een nieuw seizoen breekt aan. Dat merkt men in de kledingwinkels, maar ook in de interieurbranche. In de woonwereld vertaalt dit zich door de vele meubel- en designbeurzen. Een soort Modefabriek, maar dan voor interieur. Waren wij in januari al op de Imm Cologne in Keulen, dit keer is het de beurt aan het prestigieuze Salone del Mobile in Milaan.

Salone del Mobile: een beurs vol Italiaans design

Onze liefde voor Italiaanse merken, steken wij letterlijk niet onder stoelen of banken. Zonder Italië, geen Noort Interieur, zou u haast kunnen zeggen. Op Salone del Mobile staan de pioniers van de Italiaanse interieurindustrie om hun nieuwe collecties voor het komende seizoen te tonen. Een must-see voor Noort Interieur! Maar niet alleen Italiaanse merken zijn vertegenwoordigd. Van over de hele wereld is de Avant-garde uit de woon- en interieurbranche present. De complete lijst met exposanten op deze editie van Salone del Mobile staat op deze pagina. Salone del Mobile vindt plaats van 14 tot en met 19 april 2015.

Meer informatie over deze beurs vindt u op Salonemilano.it. Blijf via onze Instagram-pagina op de hoogte van onze beursbelevingen.

Nieuws_instagram

Back To Top