SAMEN AAN DE SLAG

Je hebt ons gevonden! Dan ben je op zoek iemand die je kan helpen met de inrichting van je huis, een mooi nieuw meubelstuk of een opfrisbeurt van je interieur. Iemand die samen met je naar je huis kan kijken.

Klaar voor de volgende stap?

Samen vaker thuis

NOORT BRENGT KLEUR

Er ligt een jaar vol kansen en uitdagingen voor ons. Vaker thuis, met je partner en familie. Daar moet je je thuisvoelen, passend bij de laatste trends en stijl van nu. Alle kamers in je huis zijn in 2021 even belangrijk. Thuis zijn is de nieuwe norm in je huis.

Wij vinden dat je daar best over mag nadenken en in mag investeren. Wij willen samen aan de slag via een exclusief (video) gesprek met één van onze designers. Een uur om samen te kijken naar de mogelijkheden om je nog meer thuis te voelen in je eigen huis.

Noort geeft gevoel

1

Afspreken

We maken graag een afspraak voor een videogesprek of telefoongesprek om elkaar beter te leren kennen.
2

Kijken

Een veilig huisbezoek op afspraak of samen tijdens een videocall door jullie huis lopen. Zo krijgen we een goed beeld bij jullie vragen.
3

Gevoel

We bezorgen een doos om thuis te voelen. Een doos met voorbeelden en stalen van stof en materiaal, een eerste schets en idee. - Wat kunnen we allemaal in de doos stoppen? -
4

Voorstel

Op basis van onze gesprekken en ontwerp hebben we een advies en offerte. Die spreken we graag met je door via videogesprek of veilig bij je thuis.

Voor de thuiswerkers met smaak

NOORT HOUDT FOCUS

Samen aan het werk in je huis? Een jaar vol kansen en uitdagingen. Vaker thuis, meer thuiswerken, met je partner en familie. Daar moet je je thuisvoelen, ook als je aan het werk bent.

Niet alleen als je in de woonkamer zit met je computer, ook als je in je eigen tijdelijke thuis kantoor zit. Wij vinden dat je daar best over mag nadenken en in mag investeren.

Exclusief (video) gesprek met onze designers van een uur om samen te kijken naar de mogelijkheden om je steeds meer thuis te voelen in je eigen huis.

Noort Interieur

PERSOONLIJK

Geef jij ons de kans jou echt te leren kennen? Dan beloven wij het mooiste resultaat!

INTERIEUR

Samen met jou ontwerpen wij jouw interieur waar jij je in thuis voelt

STYLING

Samen zetten we de puntjes op de i of gaan we voor een compleet nieuw look?

TURN-KEY

Vanaf bouwtekening tot en met het aansteken van de kaarsen, hoe ver mogen wij voor je gaan?

AFSPREKEN?