skip to Main Content

Stylisch Stairs

Verschillende ruimtes in uw huis worden regelmatig gebruikt. Heerlijk bijkomen in de woonkamer, het bereiden van het diner in de keuken en het pakken van een welverdiende nachtrust in de slaapkamer. De trap beklimt u meestal wel iedere dag en heeft vaak ook nog eens een prominente plek in huis. Dat vraagt om een zorgvuldig ontwerp, passend bij uw interieur.

Design trappen

Het is belangrijk om te zorgen dat uw trap bij de rest van het interieur past. Bij een modern of industrieel interieur kan bijvoorbeeld een open trap goed aansluiten. Maar wellicht past een houten trap meer bij u of juist een zwevende trap? Eén met tegels of juist een ware eyecatcher? Er zijn talloze mogelijkheden wanneer het over trappen gaat.

Noortinterieur_trappen_2

Trap passend bij de ruimtes eromheen

Allereerst is het verstandig om naar de stijl in huis te kijken. Welke sfeer wilt u creëren, welke kleuren wilt u gebruiken en met welk meubilair wilt u de ruimtes vullen die om het trappenhuis gesitueerd zijn? Aan de hand hiervan kan er een ontwerp worden gemaakt, waarin het design van de trap wordt meegenomen. Wanneer het totale sfeerbeeld past bij uw wensen en behoeften, heeft u een trap waar u van kunt genieten. Als u van de trap gebruikmaakt, maar ook als u de trap vanuit een andere ruimte bekijkt.

NoortInterieur_trappen_1

Noort Interieur

Noort Interieur helpt u graag om van uw trap een echte eyecatcher te maken. Laat u verrassen door ons enthousiaste team met ruime kennis van interieurontwerp en inrichting. U bent van harte welkom in onze showroom. Maak direct een afspraak.

Bron: LXRY

Back To Top