Skip to main content

State-of-the-art, High-end en Eco Chic. Dat is Kolenik Eco Chic Design. Bij Kolenik Eco Chic Design staat de ecologische productie van duurzame designmeubelen centraal. In de collectie van NOORT interieur komt u de Kolenik Kabinet kast tegen. Een op maat gemaakte kast die wij samen met u volledig op uw wensen en benodigdheden afstemmen.

Tijdloze designs

Robert Kolenik is Kolenik Eco Chic Design begonnen omdat hij de meubels die hij zocht niet kon vinden. Voor zijn ontwerpen is de natuur de belangrijkste bron van inspiratie. Dit is terug te zien in de afwerking van de meubelen. Daarnaast staat bij ieder ontwerp het creëren van een beleving voorop. De beleving die Robert Kolenik graag wil overbrengen met zijn designs is aangenaam en warm. Alles in de designs is geïnspireerd op aspecten uit de natuur, zo ook de materialen die hij gebruikt en de keuzes qua kleur. Robert Kolenik kiest voor zijn designs altijd ingetogen, subtiele kleuren uit de natuur, zodat deze met elkaar in balans zijn.

Kolenik Kabinet kasten

De collectie van Kolenik Eco Chic Design bestaat uit verschillende meubelen. Een opvallend meubel is de Kolenik Kabinet kast. In de ontwerpfase van de kasten houdt Robert Kolenik rekening met de ‘kastenproblematiek’, zodat alle kleding een plek krijgt in de Kabinet kast. Van een lade voor accessoires tot ruimte voor uw schoenen, de perfecte hangers voor jasjes en de meest kwetsbare kledingstukken. Uw garderobe is de basis voor de Kolenik Kabinet kast. Alles aan de Kolenik Kabinet kast is te customizen naar uw wensen. Hoe de inhoud van de kast ook is, Kabinet always fits.

Eco Chic Awareness Label

Daarnaast wordt de Kabinet kast volledig duurzaam geproduceerd. Voor de Kolenik Kabinet gebruikt Robert Kolenik allerlei soorten materialen. Van gerecyclede zonnepanelen tot Ecoboard, wat een milieuvriendelijk alternatief is voor het veelgebruikte mdf. Robert Kolenik vindt het belangrijk dat alle onderdelen van Kolenik Kabinet kasten dichtbij huis worden geproduceerd. De productie van Kolenik Kabinet kasten vindt dus plaats in Nederland. Ook beschikt Kolenik Eco Chic Design over het Eco Chic Awareness Label. Hiermee wil Kolenik Eco Chic Design laten zien dat ze niet aan concessies van de kwaliteit doen en gaan voor maximale duurzaamheid.

Kolenik Eco Chic Design bij NOORT interieur

De Kolenik Kabinet kasten zijn nu te vinden in de collectie van NOORT interieur. De kasten zijn volledig naar uw wensen te ontwerpen, waar onze interieurontwerpers u graag bij ondersteunen. Maak nu een afspraak en kom langs in onze showroom om de Kolenik Kabinet kasten zelf te ervaren.

× Heb je een vraag?