skip to Main Content

Versace appartementen in Londen

Het duurt nog even, maar het Italiaanse modehuis Versace spreidt haar vleugels. In 2020 komt er een Versace toren in Londen! Een schitterende woontoren in het hart van de stad.

Versace appartmenten

De Versace toren telt maar liefst 50 verdiepingen en 360 appartementen. Dat noemen we oprecht een groot project. Natuurlijk betaalt u voor een appartement voor de naam Versace, maar daar krijgt u wel een vleugje Italiaanse glamour voor terug.

Luxe inrichting

Dat is niet het enige. U heeft ook beschikking over een fitnessruimte, een overdekt zwembad, een ruime lounge, kinderkamer, roof garden en een bioscoop. Wanneer u van goud en extravagantie houdt, passen de appartementen perfect bij u.

Noort Interieur

Noort Interieur

Haal Versace naar Nederland

Breng deze unieke uitstraling naar uw eigen interieur met de hulp van een interieur ontwerp van onze specialisten. In plaats van Versace zijn ook Minotti en Porro mooie Italiaanse merken om een schitterend appartement te realiseren voor een hoge kwaliteit.

Interieurontwerpers van Noort Interieur

Noort Interieur is specialist op het gebied van interieurontwerp en projectinrichting. Wilt u graag interieuradvies of meer informatie over projectinrichting? Kom gerust eens langs in onze showroom in Noordwijk. Wij kunnen ook bij u langskomen. Maak direct een afspraak.

Noort Interieur

Noort Interieur

Bron: lxry.nl

Back To Top