skip to Main Content

Waanzinnig bergmuseum

Bezoekt u regelmatig een museum? En heeft u de meeste musea in Nederland al gezien? Dan hebben wij een museum in Italië gevonden dat zeker nog een keer de moeite waard is om te bezoeken. Het museum bevindt zich namelijk in een berg en kent een prachtig ontwerp!

Designer Zaha Hadid

In Italië heeft de bekende designer Zaha Hadid een waanzinnig museum in Zuid-Tirol afgerond. Het museum bestaat onder andere uit meerdere ondergrondse galerijen en een uitkijkplatform over de vallei.

Messner Museum Corones

Het bergmuseum is gemaakt voor Messner Museum Corones. Dit is het zesde, en tevens laatste, museum van bergbeklimmer Reinhold Messner. In het museum komt de geschiedenis en ontwikkeling van het bergbeklimmen aan bod. Van klimuitrusting tot de triomfen en tragedies van ’s werelds beroemdste bergen. Ook wanneer u niet van bergbeklimmen houdt, is dit museum zeker een bezoekje waard.

Design in de buurt

Voor inspiratie hoeft u niet meteen naar Italië. Kom langs in onze showroom en ervaar unieke ontwerpen voor inrichting. Wij verzorgen ook projectinrichtingen en interieurontwerpen voor bedrijven. Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Noort interieur

Noort Interieur

Noort Interieur

Noort Interieur

Noort Interieur

Bron: LXRY.nl

Back To Top