skip to Main Content

Zanotta, design met passie

“Als je goed luistert, gaat het ontwerp spreken.” Hét motto van NOORT interieur. Onze interieurontwerpers luisteren naar uw wensen en helpen graag met een persoonlijk advies, interieurvoorstel of schets van een totaalbeeld. Natuurlijk hoort er bij een goed ontwerp, een uitgebreide collectie designmeubelen. Bij NOORT interieur beleeft u de merken optimaal. Zo ook de collectie van Zanotta.

Italiaans design

Zanotta is opgericht in 1954 en één van de erkende leiders op het gebied van Italiaans design. Het succes is vooral te danken aan het inzicht en ondernemerschap van oprichter Aurelio Zanotta én de producten waarbij het design en de technologische innovaties centraal staan.

Zanotta NOORT Interieur

Nieuwe collectie

Bij de productie van de collecties wordt met diverse materialen gewerkt. Metaal, kunststoffen, glas, marmer, graniet, hout, stoffen en leer zijn materialen die hierbij niet ontbreken. Met behulp van diverse productietechnieken worden de producten van Zanotta ontwikkeld. Benieuwd naar de producten van de hedendaagse collectie?

Zanotta NOORT Interieur

Wereldberoemde Zanotta ontwerpen en designs

Zanotta heeft zich op de kaart gezet met ruim 260 ontwerpen. Dit succes heeft Zanotta vooral te danken aan de ontwerpen van grote ontwerpers uit het verleden, maar ook uit het heden. Veel producten van Zanotta onderscheiden zich met een eigentijds karakter en vertegenwoordigen creaties die we in het dagelijks leven niet vaak tegenkomen. Wist u dat er zelfs ontwerpen zijn benoemd in design- en geschiedenisboeken en ook in de grootste musea over de hele wereld worden getoond?

Zanotta NOORT Interieur

Catalogus 2016 Zanotta

Ook Zanotta is af en toe bezig met veranderingen. Vorige maand lanceerden ze de nieuwe catalogus, in een nieuwe stijl. Benieuwd welke producten Zanotta allemaal in de collectie heeft? Bekijk het in de catalogus.     

Zanotta NOORT Interieur

Verkrijgbaar bij NOORT Interieur

Ervaar de exclusieve en eigentijdse eigenschappen van Zanotta zelf in onze showroom in Noordwijk. Maak direct een afspraak voor een interieurontwerp en kom langs!

Back To Top