skip to Main Content

Zondag 21 mei: Coutureshow in de Meelfabriek

Op zondag 21 mei organiseren wij i.s.m. de Meelfabriek en Oso Couture een Coutureshow in de industriële Meelfabriek in Leiden. Vlak voordat de fabriek na 30 jaar eindelijk getransformeerd gaat worden tot Lofts, penthouses en appartementen.

Een bijzondere en creatieve couturier

Wij zijn verheugd over de samenwerking met Achmed Oso, een bijzondere, creatieve couturier. Oso groeide op in Syrië waar zijn moeder handgemaakte couture voor dames maakt. Hij deelt haar passie en leerde het modevak bij een Franse couturier in Syrië. In 2000 vluchtte Oso naar Nederland, kreeg de Nederlandse nationaliteit en studeerde aan de Haagse Modevakschool. Vervolgens volgde hij een studiejaar aan de Gerrit Rietveld Academie en studeerde hij af aan de Academie Artemis. In 2010 startte hij zijn eigen label Oso Couture en opende zijn winkel met atelier aan de Terweeweg 60-62 in Oegstgeest. Meer informatie vindt u op: www.osocouture.nl.

Bent u er ook bij?

Wij zouden het leuk vinden jullie in deze industriële omgeving te mogen begroeten om samen met ons naar de Summer & Spring collection 2017 van Achmed Oso te kijken. Voorafgaand en na afloop van de show is er ook gelegenheid de door NOORT interieur ingerichte modelloft te bezichtigen.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan voor 12 mei door te bellen naar 071-4080008 of een e-mail te sturen naar info@noortinterieur.nl.

Locatie: De Meelfabriek

De Coutureshow vindt op zondag 21 mei van 15.00 tot 18.00 uur plaats in de Meelfabriek.

De Meelfabriek
Oosterkerkstraat 18
Leiden

 

Back To Top