Skip to main content

JE INTERIEUR NAAR EEN NIVEAU HOGER

Meubels zijn onze wereld. En daarin nemen we je graag mee, door een interieurontwerp te ontwikkelen dat bij je hoort. Met de prachtige collectie van Minotti bijvoorbeeld. Of de wereld van Porro of Living Divani.  Daarnaast werken we ook graag met andere merken zoals Rimadesio, Baxter, Flexform en meubelmakers voor specialistisch maatwerk.

porro

Porro staat bekend om zijn elegante design en hoogwaardige kwaliteit. De scherpe lijnen zorgen voor regelmaat in de vormen van de designmeubelen. De praktische vormgeving zorgt samen met de tijdloze stijl, voor puur wooncomfort.

Porro is opgericht in 1925 door de Italiaanse broers Giulio en Stefano. Zij deelden de passie voor het ontwerpen van meubels en begonnen samen het gelijknamige meubelmerk. Gedurende de jaren 50 ontstond er een enorme vraag naar de meubels van de twee broers. Inmiddels werken ruim 100 medewerkers voor het merk en is het uitgegroeid tot een toonaangevend merk in designmeubelen.

Baxter

Baxter

Baxter produceert alle designmeubelen in de eigen fabriek in Italië. Met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap mag Baxter zich internationaal een kwaliteitsmerk noemen. Benieuwd naar de collectie? Kom langs in Noordwijk of neem contact op.

MADE IN ITALY

Baxter is voortdurend in beweging. Voor de verschillende designers van de meubels is het een uiterst creatieve uitdaging het mooie leer om te zetten in een bijzonder ontwerp. Baxter is een lifestyle.

Een eyecatcher voor uw interieur

Baxter heeft niet zomaar een collectie. Elk meubel is een eyecatcher voor uw interieur. In Rome en Milaan zijn er 5-sterren hotels die in lounges de hele sfeer en visie van de collectie van Baxter hebben geïntegreerd. Bekijk de collectie van Baxter bij NOORT interieur.

Living Divani

Perfecte, harmonieuze proporties en een gevoel van ingetogen luxe: dit kenmerken de banken, bedden en accessoires van Living Divani. In onze Living Divani Store ervaart u de innovatieve designs en prestige van dit Italiaanse merk.

DESIGNERS VAN LIVING DIVANI

Sinds 1970 heeft het familiebedrijf een duidelijk doel voor ogen: voldoen aan de wensen en trends uit de hedendaagse wereld én tegelijkertijd steeds één van de blikvangers zijn in het land der interieurdesigners. Inmiddels is Living Divani niet meer weg te denken uit elk comfortabel designinterieur.

Living Divani’s Piero Lissoni

Dankzij de samenwerking met architect Piero Lissoni sinds1988 heeft het bedrijf zijn unieke stijl door ontwikkeld. Living Divani kenmerkt innovatie, kwaliteit, design en prestige. Ook andere internationale ontwerpers, zoals Shiro Kuramata, Francesco Rota, Arik Levy, Claesson Koivisto Rune en Junya Ishigami, dragen bij aan het succes van de keer op keer vernieuwde collecties.

Rimadesio

Het Italiaanse merk Rimadesio ontwerpt, ontwikkelt en produceert geavanceerde glas scheidingssystemen voor woon- en bedrijfsruimtes. Deuren, schuivende panelen, inloopkasten en meubilair. Het aanbod kenmerkt zich door een tijdloos design.

INNOVATIEF EN FUNCTIONEEL

Rimadesio staat al sinds 1956 voor toonaangevende designmeubelen met pure uitvoeringen in glas en andere duurzame, ecologische materialen. ‘Innovatie’, ‘functionaliteit’ en ‘hoogwaardige kwaliteit’ zijn begrippen waar het Italiaanse high-end merk veel waarde aan hecht. Het design is vooruitstrevend en steeds vernieuwend. De producten hebben alles wat modern vormgegeven producten in huis moeten hebben: minimalistisch, stijlvol, ergonomisch en functioneel voor elke moderne leefruimte.

Technologische perfectie

Samen met architect Giuseppe Bavuso heeft Rimadesio een hoogwaardige collectie schuifdeuren en binnendeuren ontwikkeld. Deze deuren onderscheiden zich door een strak design en uiterst verfijnde technologische perfectie. Door de hoge mate van technische knowhow gaat Rimadesio perfect samen met de recente ontwikkelingen van de moderne architectuur. Het Italiaanse merk voldoet aan de strengste Europese normen waardoor kwaliteit is gegarandeerd!

Van Rossum

Gepassioneerd door vormgeving en hout creëert Van Rossum meubelen met een tijdloze uitstraling. Op een grotendeels nog ambachtelijke wijze ontwerpt en vervaardigt het bedrijf met veel enthousiasme tafels, kasten en stoelen. De verscheidene collecties kenmerken zich door discrete luxe en intieme charme. De meubelen in volledig massief Frans eikenhout passen in elk type interieur.

KWALITEIT

Van Rossum staat voor kwalitatief hoogstaande meubelen. Van Rossum heeft het complete productieproces in handen, waardoor zij deze kwaliteit te allen tijde kunnen garanderen. Het eikenhout wordt op een milieuvriendelijke wijze en met veel zorg en aandacht verwerkt tot unieke meubelstukken. Bovendien wordt een groot deel van de Van Rossum fabriek van energie voorzien uit resthout.

Collectie

De Van Rossum collectie bestaat uit verschillende standaardmodellen, op basis waarvan individueel maatwerk mogelijk is. Wilt u bijvoorbeeld een tafel of kast met specifieke afmetingen of in een bepaalde kleur, dan kunt u bij NOORT Interieur terecht voor een deskundig advies Het maatwerk geeft een extra dimensie aan het toch al unieke karakter van de meubelen. Geen eikenboom is immers hetzelfde en dit ziet u terug in de kleur en structuur van het hout.

Henge

Een tijdloze dimensie, moderniteit, uitstekend vakmanschap en de hoogste expressie van de Italiaanse stijl… kenmerken die passen bij de designmeubelen van Henge. In onze showroom ervaart u de innovatieve designs van het Italiaanse merk Henge.

DESIGNERS VAN HENGE

Het ontwerp van nieuwe designs kent bij Henge geen grenzen. Dit komt vooral naar voren in het gebruik van materialen, technologieën en vormen. Het uitgangspunt? Comfortabele designmeubelen creëren met een modieuze stijl.

Unieke designmeubelen

De ervaring van de vakmensen van Henge gaat hand in hand met hightech processen. Mens en machine werken samen aan één uniek concept. Daarnaast krijgen de natuurlijke materialen de zorg die zij verdienen. Elk stuk materiaal is uniek en wordt gegarandeerd anders als de volgende.

Nilson beds

Al ruim 10 jaar werkt Nilson Beds vol passie aan het ontwerpen, produceren en leveren van fantastische Nederlandse bedden. Gezond en comfortabel door natuurlijke materialen, vormgegeven door top ontwerpers. Uniek door een complete collectie accessoires, zoals hoofdborden, meubelen en bedlinnen.

VAKMANSCHAP

In het atelier van Nilson Beds worden de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman gecombineerd. Elke Nilson wordt volledig in Nederland met de hand gebouwd.

Natuurlijke materialen

De natuurlijke ingrediënten in een Nilson bed zijn onovertroffen en hebben zich in de natuur bewezen als de beste vocht- en klimaatregelaars. Het zijn materialen die ademen. Een Nilson bed is daarom van nature luchtig, droog en anti allergisch.

Flexform

In onze sfeervolle showroom maakt u kennis met Flexform. Een Italiaans merk die uw interieur een eigentijdse, elegante en luxe uitstraling geeft.

FLEXFORM SINDS 1967

Al meteen vanaf de oprichting in 1967 werkte Flexform samen met bekende Italiaanse designers als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonetto. Dit leidde onder andere tot Colombo’s beroemde Tube Chair. Een stoel van Flexform die al door verschillende musea in de collectie is opgenomen.

Vakmanschap van Flexform

Alles gebeurt onder leiding van Antonio Citterio. Een man met een heldere en inventieve kijk op designs, die zelf ook veel voor Flexform ontwerpt. Neem bijvoorbeeld de twee uitvoeringen van Helen, een fauteuil en een chaise-longue. De ranke lijnen en gevlochten leren zitting zijn typische voorbeelden van het vakmanschap van Flexform.

Kolenik Eco Chic Design

State-of-the-art, High-end en Eco Chic, dat is Kolenik Eco Chic Design. Bij Kolenik Eco Chic Design staat de ecologische productie van duurzame designmeubelen centraal. In de collectie van NOORT interieur komt u de Kolenik Kabinet kast tegen. Een op maat gemaakte kast die wij samen met u volledig op uw wensen en benodigdheden af kunnen stemmen.

KOLENIK KABINET KASTEN

In de ontwerpfase van de kasten houdt Kolenik Eco Chic Design rekening met de ‘kastenproblematiek’, zodat alle kleding een plek krijgt in de Kabinet kast. Van een accessoires lade tot ruimte voor een dubbeldiep schoenschap en de perfecte hangers voor jasjes en de meest kwetsbare kledingstukken. De garderobe is de basis voor de Kolenik Kabinet kast. Alles aan de Kolenik Kabinet kast is te customizen naar uw wensen. Hoe de inhoud van de kast ook is, Kabinet always fits.

ECO CHIC AWARENESS LABEL

De Kabinet kast is volledig duurzaam geproduceerd. Voor de Kolenik Kabinet gebruikt ontwerper Robert Kolenik alles van gerecyclede zonnepanelen tot Ecoboard, wat een milieuvriendelijk alternatief is voor het veelgebruikte mdf. Robert Kolenik vindt het belangrijk dat alle aspecten van Kolenik Kabinet kasten dichtbij huis worden geproduceerd. De productie van Kolenik Kabinet kasten vindt dus plaats in Nederland. Daarnaast Daarnaast beschikt Kolenik Eco Chic Design over het Eco Chic Awareness Label. Hiermee wil Kolenik Eco Chic Design laten zien dat ze niet aan concessies van de kwaliteit doen en gaan voor maximale duurzaamheid.

Kolenik Eco Chic Design
× Heb je een vraag?