Skip to main content
 

Rimadesio Monobrand door Noort Interieur

Samen met Rimadesio presenteert Noort Interieur de eerste exclusieve Rimadesio Monobrand van Nederland in Leiden. Kom binnen en ervaar de rijkdom van luxueus wonen. Benieuwd naar de Rimadesio Monobrand? Kom langs in Leiden of neem contact op.

Afspraak maken?

Interieurontwerp is maatwerk

Wilt u graag interieuradvies? Onze interior designers luisteren naar uw wensen en helpen u graag met een ontwerp dat daarbij aansluit. We starten met een eerste schets van het totaalbeeld en maken op basis daarvan voor u een compleet interieurontwerp. Of het nu gaat om de inrichting van uw huis of om de complete begeleiding van uw verbouwing.

Kom langs in onze interieurontwerp-studio met showroom in Leiden, ons team staat voor u klaar.

Rimadesio

Rimadesio produceert systemen voor het onderverdelen van omgevingen en voor de architectonische invulling van interieurs. Deuren, schuifpanelen, kasten, inloopkasten en een collectie complementaire meubels: een aanbod dat steeds groter wordt en dat zich voortdurend ontwikkelt in zijn stijl. Lineaire en functionele ontwerpen waarbij de eenvoud van een concept wordt uitgewerkt door een uitzonderlijk niveau van technische competentie. Het doel van Rimadesio is om zijn eigen ontwerpcultuur en productieve technologie te blijven ontwikkelen om functioneel innovatieve idee├źn te kunnen bieden die exclusief zijn vanuit esthetisch oogpunt en maximale betrouwbaarheid in de loop van de tijd kunnen garanderen.

Afspraak maken?
× Heb je een vraag?