Skip to main content

In the spotlight: Henge, een Italiaans merk waarbij het creëren van comfortabele designmeubelen het uitgangspunt is. En dat met een modieuze stijl en luxe uitstraling. Benieuwd naar de werkwijze van dit prachtige merk? Wij vertellen u er graag alles over.

Henge kiest voor duurzaamheid

De designmeubelen van Henge zijn gemaakt van verschillende natuurlijke materialen. Hout laten de designers van Henge op een natuurlijke wijze veranderen en verouderen. Hierna wordt het hout niet meer gelakt, geverfd of op een andere manier bewerkt. Hetzelfde geldt voor het leer dat bij de creatie van designmeubelen wordt gebruikt. Ze hechten veel waarde aan de natuurlijke veroudering van de leren huid. Daarnaast worden stenen per stuk uitgezocht, gesneden en wordt een finish aangebracht.

Man en machine werken samen

Zodra alle natuurlijke en hoogwaardige materialen zijn verzameld en zorgvuldig zijn geselecteerd, werken man en machine samen om tot het gewenste design te komen. Henge weet dus wat echt vakmanschap is en besteedt veel aandacht aan de meubelstukken. Van het design tot de verwerking van de materialen.

Ieder meubelstuk is uniek

Na het zorgvuldig selecteren van de natuurlijke materialen, is ieder meubelstuk van Henge uniek. Hierdoor zijn de meubelstukken al helemaal niet na te maken in een fabriek. Dit maakt de designmeubelen speciaal. Het zijn dus echte eyecatchers voor bij u in huis.

Henge bij NOORT interieur

De collectie van Henge bij NOORT interieur bestaat uit tafels, stoelen en banken, maar ook kasten en verlichting. Bent u benieuwd naar de complete collectie? Kom eens langs in onze showroom en ervaar de innovatieve designs van het Italiaanse merk zelf. Wilt u ook een van onze interieurontwerpers spreken voor een uitgebreid interieuradvies? Maak dan een afspraak.

× Heb je een vraag?