Skip to main content

Nog een prachtig designmerk dat klaar is voor de introductie van de nieuwe collectie. Tijdens Salone Del Mobile in Milaan heeft ook Baxter de komende collectie gepresenteerd in verschillende ruimtes, zodat alle meubels tot hen recht kwamen. Benieuwd naar deze collectie? Wij vertellen u graag meer over Baxter en laten u de video van de collectie zien.

Uitgesproken vormen en materialen

Baxter staat bekend om uitgesproken vormen en materialen. De productie van alle designmeubelen gebeurd allemaal in de eigen fabriek die in Italië is gevestigd. Met jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap mag Baxter zich internationaal een kwaliteitsmerk noemen. Een designmerk dat voortdurend in beweging is en producten blijft optimaliseren.

Baxter is lifestyle

Voor de verschillende designers van de meubels is het een uiterst creatieve uitdaging het mooie leer om te zetten in een bijzonder ontwerp. Baxter is lifestyle, dat past binnen diverse interieurs.

Salone Del Mobile

Tijdens dé woonbeurs van het jaar, Salone Del Mobile, heeft Baxter een groot huis gepresenteerd waarin alle designmeubels en accessoires uit verschillende delen van de wereld naar voren komen. Een echte wereldreis. Binnen- en buitenmeubels die met de verschillende tinten zorgen voor het juiste contrast in een interieur. Alle kamers zijn te zien in de video!

Baxter bij NOORT interieur

Wilt u graag de complete collectie van Baxter ervaren? Kom eens langs in onze showroom en ervaar Baxter nu zelf. Gelijk uitgebreid interieuradvies of in alle rust met ons praten over uw interieurplannen? Dan kunt u het beste even een afspraak maken.

× Heb je een vraag?